Pannonhalma és Ravazdi róka teljesítménytúra

KEDVES TÚRÁZÓ!
SZERETETTEL VÁRUNK A 14. ALKALOMMAL MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ
PANNONHALMA ÉS RAVAZDI RÓKA TELJESÍTMÉNYTÚRÁINKON
A PANNONHALMI-DOMBSÁGBAN 
2024. április 6-án, szombaton

Gyalogos teljesítménytúráinkat hat féle túratávon: 10, 15, 20, 30, 40 és 50 km-es távokon, de 7 különböző útvonalon rendezzük meg. A kisebb távokon „barátságos” szintidőket biztosítunk. A teljesítménytúra nem verseny: mindenki, aki a vállalt távot szintidőn belül teljesíti egyforma díjazásban részesül! Díjazás: oklevél, kitűző (5. vagy 10. teljesítés esetén fémjelvény). Ellátás (édesség, zsíros és lekváros kenyér, frissítő) néhány ellenőrző pontban és a célban.

Előnevezés március 10. után, csak a 20, 30, 40, és 50 km-es távokon van. Határidő: március 31. éjfél. Minimum 10 fős csoportok előnevezése e-mailben
(istvan.csuka@gmail.com ): 300 Ft/fő kedvezmény. A túratávok legnagyobb része felújított turistautakon halad, a nevezőknek útvonalleírást és térképet is adunk.

A túra része az Észak-Dunántúli Kupa túrasorozatnak.

Meleg étel a célba érkezés utánra a reggeli nevezésnél a rajt/cél helyszínen rendelhető.
Ha érdeklődni szeretnél, írj e-mailt vagy hívj telefonon, szívesen segítünk!
Csuka István szervező (GYVTE), tel.: 70/258-5098, e-mail: istvan.csuka@gmail.com

Megjegyzések az összes távhoz

Aki már 5. vagy 10. alkalommal teljesíti a túra bármelyik távját fémjelvényt kap!
Túráink nagyrészt jelzett turistaútvonalon haladnak, a Rajtnál mindenkinek útvonal leírással és térképpel ellátott itinert biztosítunk. Előnevezés csak a 20, 30, 40, és 50 km-es távokon van a szervezés megkönnyítése végett. Határidő: március 31. éjfél. Az előnevezőknek nem kell a helyszínen kitölteniük a nevezési lapot. A minimum 10 főből álló csoportok előnevezését e-mailben (istvan.csuka@gmail.com) fogadjuk.
Legalább 3 nappal a túra előtt bejelentve 300 Ft/fő kedvezményt adunk a nevezési díjból. Rendezvényünk kutyabarát, de kérjük az ilyen esetben szokásos szabályok betartását! Környezetünk védelme érdekében kérünk mindenkit, hozzon magával saját poharat, bögrét! Minden távon: oklevél, kitűző, ivóvíz, zsíros kenyér a rajt/cél helyszínen, valamint ivóvíz és édesség néhány frissítő pontban, csomagmegőrzés, mosdó/WC a rajt/cél helyszínen.

Az ellenőrző pontok egy részében pontőr és pecsételés nem lesz, ott a kihelyezett
szúróbélyegzőt kell használni!
A rajt/cél megközelítése: Közúton 82. számú országúton Győr, illetve Veszprém irányából személygépkocsival, illetve menetrend szerinti autóbuszokkal.

A Pannonhalma 10 túra rajthelye Pannonhalma központjában, célja Ravazdon lesz.
Cél: Minden távon Ravazdon, a Jegenye Étteremben.
Nevezési díjból kedvezmény: 300 Ft/fő MTSZ, MSTSZ, VTSZ, TTT tagoknak (igazolványra).
Meleg étel a célba érkezés utánra a reggeli nevezésnél a rajthelyszínen megrendelhető. További információk az egyesület honlapján: https://gyvte.hu

Pannonhalma 10KM | Pannonhalma 40KM | Pannonhalma 40KM útvonalleírás | Pannonhalma 50KM | Pannonhalma 50KM útvonalleírás |
Pannonhalma 50KM nyomvonal (GPX) | Ravazdi Róka 10KM | Ravazdi Róka 15KM | Ravazdi Róka 20KM | Ravazdi Róka 30KM | Túra verseny szórólap


>> Előnevezés itt <<

Előnevezés csak a 20, 30, 40, és 50 km-es távokon van a szervezés megkönnyítése végett.
Határidő: március 31. éjfél. Az előnevezőknek nem kell a helyszínen kitölteniük a nevezési lapot. Előnevezés nélkül is részt lehet venni a túrán, de akkor nevezési lapot kell kitölteni a helyszínen.